Сега четете
Николай Денков и Мария Габриел ще кажат дали ще има ротация

Николай Денков и Мария Габриел ще кажат дали ще има ротация

Николай Денков и Мария Габриел ще кажат дали ще има ротация или няма да има. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че не участва в преговорите. Денков и Габриел, когато станат готови, ако се разберат, ще ви го кажа. Ако не се разберат, няма да има ротация, каза още Борисов.

Решенията се взимат в Министерски съвет, отговори председателят на ГЕРБ по повод думите на президента Румен Радев, според когото „дрязгите покрай предстоящата ротация оставят впечатление, че всъщност няма толкова голямо значение кои ще бъдат пешките на властовата дъска, защото решенията се взимат от други хора на друго място“.

Официално знам за 18, каза Борисов относно полета с от Австрия с лица, регистрирани като кандидати за международна закрила в България. „Преди три години такава информация не можеше да има. Ще си платим тези години целият народ. Когато аз управлявах България, такъв самолет нямаше да може да дойде и това нямаше да се случва“, коментира той и добави, че „нищо фатално няма“. МВР работи много по-добре и „Гранична полиция“ дава много по-добри резултати и това го знам от партньорите отвън, добави той.

Всеки ход вече им е грешен и на едните, и на другите. Разделението между тях, вече километричните листове с искания, коментира Бойко Борисов относно протестите на земеделците. Много претенции бих имал, но не съм за смяната за Кирил Вътев, добави той.

Вижте и

Магистрати, съдии, прокурори, смяна на самоличности, това много мощна система може да го прави и тя трябва да се разнищи и унищожи, коментира Борисов относно казуса около Мартин Божанов. Той добави, че утре ще заседава временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов.

Ние цензура няма за позволим върху никого, отговори Бойко Борисов на въпрос, свързан с проект на Закон за изменение и допълнение към Закона за електронните съобщения на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ). Той посочи, че не е запознат с предложенията на ПП-ДБ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре