Сега четете
„Като две капки вода за всяко дете“ благотворителна вечер преди старта на популярното шоу

„Като две капки вода за всяко дете“ благотворителна вечер преди старта на популярното шоу

В дванадесетия сезон на „Като две капки вода“ Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите ще е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владимир Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

Преди големия старт на дванадесетия сезон на шоуто за звездни имитации, зрителите ще могат да станат съпричастни с благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“. В спектакъла участие ще вземат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано и малките им талантливи дуетни партньори, които се обединяват около една обща кауза – закрила на всяко дете от насилие. На масата на журито в неделя ще седнат Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян. Благотворителната вечер, която се осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България, ще бъде излъчена тази неделя (18 февруари) от 20:00 ч. по NOVA.

Кои ще са осемте смели звезди, които ще се впуснат в най-забавното музикално телевизионно приключение? Какви ще са първите им образи? Какви изненади са ни подготвили водещите Геро и Рачков и ще успее ли Любо Киров този сезон да отвърне подобаващо на вечните им смешни нападки срещу журито? – разберете на 19 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Впечатляващата музикална надпревара в любимото шоу „Като две капки вода“ започва на 19 февруари точно в 20:00 ч. по NOVA. В понеделник, ден след благотворителната вечер “Като две капки вода за всяко дете”, осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата „Най-добър имитатор“. Техни верни спътници в забележителното приключение ще бъдат чаровните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

Вижте и

Тази пролет в ролята на жури ще влезе и звездата на българския поп – емблематичният Любо Киров. Заедно с Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов, любимият певец ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре