Сега четете
Звездата на естрадата Лили Иванова ще зарадва кметът на Брюксел с концерт

Звездата на естрадата Лили Иванова ще зарадва кметът на Брюксел с концерт

Кметът на Брюксел е поканил Лили Иванова на официална делова среща ден след големия концерт на примата ни там.

Звездата на българската естрада ще мине през парадния вход, който ще бъде отворен специално за нейното посещение.

Най-голямото име в българската поп музика ще изнесе специален концерт в Брюксел на 6 март в емблематичната зала „Флаже“. Лили Иванова ще зарадва почитателите си с бутиков концерт на живо с песни от богатия й репертоар.Събитието е по покана и под патрона на евродепутата Илхан Кючюк. Малко след като в Белгия разбрали за присъствието на певица от такава величина дошла и поканата за среща от кметството в Брюксел, съобщиха за „Телеграф“ от пресцентъра на певицата

За тях певица като Лили е феномен, поканата е лично към нея от кмета на Брюксел, става дума за делова среща. Специално за срещата ще бъде отворен и парадният вход, който се отваря само за гости от най-високо ниво, оттам са минавали при посещението си личности като Барак Обама и кралят на Великобритания Чарлз III“, разказа Николай Недеков – пиар на звездата.

Вижте и

Междувременно стана ясно, че билетите за най- евтината зона вече са свършили. „Билетите от 100 евро вече са изчерпани напълно, много малко има от 140“, добавиха от организаторите.Зала „Флаже“ разполага с 800 места и е институция за белгийците.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре