Сега четете
Летище Бургас ще бъде временно затворено за близо месец поради необходимост от ремонт

Летище Бургас ще бъде временно затворено за близо месец поради необходимост от ремонт

Летище Бургас ще бъде временно затворено за близо месец поради необходимост от ремонтни дейности. Това съобщиха от дружеството концесионер на аеропорта.

Всички полети ще бъдат спрени от 6.00 часа на 7 март. Летището ще възобнови дейността си на 30 март 2024 г. „Временното затваряне на летището е поради извършване на дейностите по поддръжка, свързани с подобряване на безопасността на настилката на пистата и осветителната система преди началото на активния летен сезон през тази година“, посочи концесионерът.

От 31 март авиокомпанията „Райънеър“ подновява полетите си от и до Бургас. През април ще изпълняват полети от Краков (Полша), Виена (Австрия) и Лондон Лутън (Великобритания), а от месец май се подновяват полетите до Каунас (Литва) и Варшава Модлин (Полша), става известно от летателния календар, обявен в сайта на превозвача. От началото на юни авиокомпанията ще поднови и полетите си от Дъблин (Ирландия), Будапеща (Унгария), Братислава (Словакия), Гданск и Познан (Полша).

Вижте и

Авиокомпанията „Уиз Еър“ планира да изпълнява 7 маршрута от Бургас. Първите полети трябва да бъдат осъществени през втората половина на месец юни 2024 г. Те ще са до Виена (Австрия), Катовице, Гданск, Люблин, Варшава (Полша), Будапеща и Дебрецен (Унгария). Продължава да се изпълнява и целогодишният маршрут до Лондон Лутън (Великобритания).

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре