Сега четете
Камен Воденичаров:Българските медии са зациклили,а хората ,които са в политиката от партиите са фокусирани да направят нещо за себе си и да откраднат това което могат

Камен Воденичаров:Българските медии са зациклили,а хората ,които са в политиката от партиите са фокусирани да направят нещо за себе си и да откраднат това което могат

Камен Воденичаров е едно от най-популярните лица от малкия екран у нас.Камен се изявява и като драматичен актьор в „Дванайсета нощ“ по Шекспир, поставена на сцената на Сатиричния театър, и като певец. Участва и в създаването на Студентска програма „Ку-Ку и телевизионното предаване „Каналето“заедно с Тончо Токмакчиев и Слави Трифонов. Той е водещ  през първия сезон на риалити шоуто „Сървайвър“

Камен Воденичаров . е водещ на шоуто „Вечерта на Ку-Ку бенд“ по 7/8 ТВ, и на „Вечерта на…“ по същата телевизия.

Камен даде интервю за „Любословие“ за последните му проекти ,които му предстоят.

Ти участва във филма, „Цената на Властта“,които набра голяма популярност в родните кина и сега какви са ти плановете за тази година къде може да те гледаме?

Аз съм написал,няколко проекта за театрално представление  също така и за филми .

Участвам в най-различни програми също така предаванията си ми вървят  в ТВ 7*8 и отделно ще имам турне с Тончо Токмакчиев където ще представяме „МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“,което е пародия на вечерно тв шоу .Ние с Тончо и с Георги Мамалев  правим най-различни персонажи на гости във вечерно тв шоу.

Ти как си подбираш гостите за твоето предаване на тв 7*8 за светските лица?

Има си цял екип за това нещо ,които следи какво се случва в културата също и така  и в науката и в шоубизнеса и това което е най-добре се координира и хората ,който са склонни да представят нещо ново и продукцията си това нещо се подбира и подрежда.

Мислел ли си да направиш хумористично предаване като“ Каналето“ и „Клуб НЛО“ ,че сега такова подобно предаване липсва не екран след „Комиците“?

Ами аз като цяло съм се насочил към голямата сцена ,но телевизиите са тези ,които избират какво да представят и да правят ,като продукция и за съжаление те са доста ограничени без никакво въображение и бълват едни и същи формати до втръсване на зрителя, а истината е ,че никоя голяма медия не се интересува от зрителската аудитория.

Скоро дали ще участваш в някой филм отново?

Аз имам проект за мюзикъл ,но сега е в далечен вариант ,но творческата лаборатория работи ,защото нещата се случват на живо и на сцена и това не може да се замени с видео нито от изкуствен интелект и това е най-красивото нещо ,което може да зарадва млади и стари.

Българските медии и Българската Политика тези два стълба не работят и са зациклили и много скоро ще отидат на боклука.

Какво правиш през свободното си време и какво харесваш?

Обичам да ходя на планина зимата и обичам да карам ски ,лятото също с мои добри приятели за компания сме на излети.

Поддържаш ли връзка с някой твои колеги през годините където си работил с тях ,като Марта Вачкова и др?

По-рядко се виждаме за рождени дни последно се видяхме ,но всеки си намери и търси своят път,но дружбата остана.

Аз си работя за момента с Тончо Токмакчиев той е много активен в момента и има цели пет представления .

Какво ти е мнението за младите ,които то първа искат да стават артисти и да имат толкова богат опит?

Вижте и

Те трябва да имат много  силно въображение и силен характер и да се работи в най-различни варианти и сега е много по-трудно за младите  хора отколкото преди ,но пък от другата страна имат възможност да пътуват по света.

Скоро ще излизали някоя нова песен?

Да работим за нова песен с диджей Роско и с легендарната група „DEEP ZONE“,но всяко нещо по реда си.

Някакви планове за турнета с „КУКУ БЕНД“,защото винаги са били успешни тези неща и са радвали хората?

Има идея за есента ,но е много рано да се каже каквото и да е било,но почитателите  ще останат доволни обмисля се и се работи по въпроса.

За държавата и за политиката много говориш ,че вече никой не се интересува някакво мнение да кажеш?

Участниците в Българската Политика са затънали в блато ,но хората си мечтаят за по-добър живот ,но хората ,които са в политиката от партиите са фокусирани да направят нещо за себе си и да откраднат това което могат.Те не се интересуват за хората ,а за собственото си бъдеще.

Хората разбраха ,че никои няма да дойде да ти даде нищо или да ти помогне ,а трябва да разчитат на бизнеса си или с това с което се занимават и да устояват ако трябва със ритници правата си.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре