Сега четете
Румен Радев изразява съболезнования по повод кончината на големия български актьор Иван Иванов

Румен Радев изразява съболезнования по повод кончината на големия български актьор Иван Иванов

Румен Радев

Завладяващото актьорско майсторство в изиграните от Иван Иванов роли, както и поезията, и прозата му, вече са част от наследството на българската култура. Това заявява президентът Румен Радев в съболезнователен адрес по повод кончината на легендарния български актьор Иван Иванов, с когото близки, приятели и колеги се прощават днес, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът откроява спомена за обичания актьор като достойна, човеколюбива личност и утвърден творец, заслужил обичта и уважението на поколения българи. „Впечатляващото присъствие на Иван Иванов в едни от емблематичните български филми и постановки оставя трайна следа в съзнанието на всички, докоснали се до неговия значим творчески принос“, казва още Румен Радев.

Големият български актьор Иван Иванов ни напусна на 72 г. Няма друг актьор в българското кино, който да е станал толкова известен, харесван и обичан след първата си главна роля във филма „Всичко е любов“ от 1979 г., посочиха от Съюза на артистите в България.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре