Сега четете
Илияна Йотова връчи годишните награди на фондация „Еврика“ за високи постижения

Илияна Йотова връчи годишните награди на фондация „Еврика“ за високи постижения

За поредна година вицепрезидентът Илияна Йотова беше гост на церемонията по връчване на годишните награди на фондация „Еврика“ за постижения в науката, за млад изобретател, млад мениджър и млад фермер. 34 години фондацията предоставя стипендии на даровити и изявени в науката и техниката ученици и студенти.

На ежегодната церемония бяха отличени млади хора за постиженията ми в науката, за изобретения с голямо обществено значение, за постижения в управлението на стопански организации, за високи резултати в развитието на селското стопанство.

Вицепрезидентът благодари на ръководството на фондация „Еврика“ за амбицията и постоянството. „Вие доказвате, че когато има екип от хора, които мислят в една посока и за добро, успехите са задължителни. Имате нашата подкрепа“, изтъкна в приветствието си Илияна Йотова. Тя подчерта и подкрепата на университетите, научните среди, бизнеса за
мисията на фондацията.

„Вие сте разбрали най-важното – така трябва да живее живота си човек, че да остави следа след себе си, делата му да продължат и след него“, обърна се вицепрезидентът към младите хора.

Вижте и

„Длъжници сме ви, защото все още не успяваме да направим България държава, в която правилата имат значение, стабилна държава, в която да развивате потенциала си и дейността ви не потъва в злободневието, а е оценявана достойно“, посочи Йотова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре