Сега четете
Съдът остави в ареста и двете жени, задържани за убийството на Пейо Пеев

Съдът остави в ареста и двете жени, задържани за убийството на Пейо Пеев

Съдът реши, че двете жени, задържани за убийството на Пейо Пеев, Красимира Трифонова и Габриела Славова-Пеева ще останат в ареста. Решението е окончателно.

 

Апелативните съдии посочиха, че първата инстанция обстойно е анализирала доказателствата. Според тримата магистрати има данни, от които да се направи извод, че двете жени може да са извършили престъплението.

 

Може да се говори за особена бруталност при извършването на убийството, записа съдът в мотивите си. Няма как обаче позициите на двете жени в обществото да оборят доказателствата, които навеждат довод за извършеното престъпление, мотивираха се магистратите.

 

Бившият депутат Велико Минков, за когото се твърди, че е баща на едно от децата на Пеева, също бе в съда днес.

 

Вижте и

„Странни неща се случват в психиката на майката. Имаше гигантска съпротива от тяхна страна какво да пише в документите за раждането на детето“, каза той. Минков изрази притеснение от това да се наложи бебето да бъде в ареста с майката.

 

Преди дни градският съд остави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева. Разследването установи, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите. Автомобилът с трупа на убития бе открит леко опожарен в гориста местност, в района на Витоша, по пътя за хижа „Алеко“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре