Сега четете
Интензивен е трафикът по границите с Турция и Румъния

Интензивен е трафикът по границите с Турция и Румъния

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Турция и Румъния за товарни автомобили на изход, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 06:00 часа тази сутрин.

 

Трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“, „Оряхово“ и „Кардам“ на изход за товарни автомобили по границата с Румъния. Възстановена е работата на ферибота при ГКПП „Свищов“.

 

По границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

Вижте и

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Република Северна Македония.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре