Към този момент няма нови данни за убийството на Алексей Петров

Живко Коцев разкри за убийството на  Алексей Петров. „Към този момент няма нови данни за убийството на Алексей Петров. Към днешна дата няма авторство за убийството. Разследването не разполага с извършител, нито с поръчител, но се работи в тази посока за събиране на доказателства, така че да установим авторът на това убийство“. Това каза в Кюстендил главният секретар на МВР Живко Коцев.

Той допълни, че на този етап версиите остават две – свързани с личния живот и бизнеса на Алексей Петров, и сред тях няма доминираща, а се работи по метода на изключването.

„И двете версии кумулират огромен обем причини и условия, които биха могли да допринесат за неговото убийство, а по всяка една версия се изясняват всички факти и обстоятелства“, допълни гл. комисар Коцев.

Той потвърди, че обиските в дома на Васил Божков, както и разпитът на Елена Динева днес, са били по повод разследването на убийството на Алексей Петров.

Вижте и

„Независимо от статуса на конкретното лице, представляващо интерес за разследването, то ще бъде подложено на разпит, събеседване“, коментира Коцев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре