Сега четете
Институциите могат да постигат резултати в обществен интерес само когато дейността им произтича и пряко се ръководи от него

Институциите могат да постигат резултати в обществен интерес само когато дейността им произтича и пряко се ръководи от него

Румен Радев

Политиката е легитимна, когато отстоява националното достойнство, суверенитета и символите на държавността, когато основните приоритети са сигурността и благосъстоянието на българските граждани, съхранението на нашата история, култура и традиции, когато уважава закона. Това посочва президентът Румен Радев в своята официална страница във Фейсбук. „Затова институциите могат да постигат резултати в обществен интерес само когато дейността им произтича и пряко се ръководи от него“, добавя държавният глава.

„Това бяха наши общи каузи и през изминалата година. С вицепрезидента Илияна Йотова ще продължим и занапред да работим за национално единение и справедливост, за развитието ни като модерна европейска демокрация“, написа още президентът.

Румен Радев и Илияна Йотова са втори мандат президент и вицепрезидент, като встъпиха в длъжност за втори път на 22 януари 2021 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре