Сега четете
Борислав Сарафов е на работно посещение в Държавата Израел

Борислав Сарафов е на работно посещение в Държавата Израел

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е на работно посещение в Държавата Израел. Това съобщиха от прокуратурата.

Визитата е по покана на Министерството на правосъдието на Израел и ще се осъществи съвместно с ръководители и висши представители на прокуратури от страни-членки на Европейския съюз, Съединените щати и др.

Предвидени са работни срещи с главния прокурор на Израел Гали Бахарав-Миара и с държавния прокурор Амит Айсман, както и с други ръководни представители на израелската прокуратура и службите за сигурност.

Сред основните теми на разговорите ще са съвместните усилия на международната общност по противодействие на тероризма, разследването и изправянето пред органите на правосъдието на извършители на терористични актове, тяхното финансиране и организиране. Участниците в дискусиите ще отдадат почит към жертвите на терористичните атаки, осъществени на 7 октомври миналата година.

В рамките на двудневното посещение и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов ще има среща и с представители на българската общност в Държавата Израел.

Предишното посещние там от страна на прокуратурата без миналия март.

Вижте и

Тогава Делегация на Прокуратурата, водена от бившия главния прокурор Иван Гешев, също бе на работно посещение.

Визитата тогава бе по покана на Федерацията на ционистите в България, член на Международната ционистка организация.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре