Сега четете
Нека да изградим първо нещо, да решим проблемите, които касаят хората, и след това да мислим за политизацията на отделните проблеми

Нека да изградим първо нещо, да решим проблемите, които касаят хората, и след това да мислим за политизацията на отделните проблеми

Нека да изградим първо нещо, да решим проблемите, които касаят хората, нека да направим така, че да имаме по-добър живот, и след това да мислим за политизацията на отделните проблеми. Това коментира пред журналисти кметът на Пловдив Костадин Димитров по повод протестa на жители на града срещу предложение паметникът „Альоша“ да бъде демонтиран и преместен в Музея на социалистическото изкуство.

За пореден път сме свидетели на разделението на обществото, каза Димитров. По думите му обединителните теми относно проблемите на града според социологията и по време на кампанията са транспорт, ремонти, почистване. По всички тях ние сме работили без почивка, допълни кметът.

Факт е, че паметникът на Бунарджика е на най-високото място и в подножието е паметникът на Левски, където ние честваме важни мероприятия, каза Димитров. Той подчерта, че Пловдив е град, който е символ на обединението на отделните етноси. Иска ми се да повдигаме теми, които са проблем реално за града, а не такива, които просто политизират настроенията, допълни Димитров.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре