Сега четете
Шофьор на тир пострада при катастрофа край Плевен

Шофьор на тир пострада при катастрофа край Плевен

Шофьор на товарен автомобил е пострадал при катастрофа край Плевен. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Инцидентът е станал снощи на първокласен път в близост до авиоотряд – село Гривица. Шейсетгодишен водач на товарен автомобил е навлязъл в насрещната лента. Там е ударил челно движещ се в платното си по посока София друг товарен автомобил, управляван от румънски гражданин.

Водачите са изпробвани с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. При настъпилото произшествие е пострадал българският шофьор. Той е транспортиран в спешно отделение при УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ в Плевен, където са му извършени медицински прегледи. Установено е, че има фрактура на левия крак. Приет е за лечение в болнично заведение.

Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОД на МВР в Плевен, автоексперт, и от екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“. Образувано е досъдебно производство.

Вижте и

Любословие.бг припомня, че вчера инцидент с три тира затрудни движението по път II – 13 в района на Кнежа.

По данни на МВР през последното денонощие в страната са станали 23 тежки катастрофи, при които е един загинал един човек и 30 души са ранени.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре