Сега четете
Мустафа Карадайъ: Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по съдебен ред

Мустафа Карадайъ: Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по съдебен ред

Уважаеми представители на медиите!
По принцип не се отговаря на внушения и откровени лъжи, но някои журналисти и анализатори, опитващи се да се представят за познавачи на ДПС, както и изгонени от партията преди повече от 20-25г лица прекалиха в опита си да използват в максимална степен журналистическото внимание около моята оставка. Сериозните медии, журналисти и анализатори се опират на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции и мераци на определени лица. Тези лица не могат да ангажират общественото внимание с нищо друго, освен с подобни псевдоанализи и откровени лъжи и внушения.
Първо, нека да припомня още веднъж мотивите за моята оставка.
„Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и НК, за да е ясно, че аз не съм кандидат за председател на партията за следващия мандат, да има достатъчно време за сериозен дебат за бъдещето на партията, както и достатъчно време за подготовка на евентуалните кандидати за председател на партията.“
Кое от написаното не е ясно?
Второ, за материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред Сметната палата. Декларациите са публични.
Всичко останало са откровени лъжи и манипулации.
Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по съдебен ред.
Позволявам си да призова сериозните медии, журналисти, анализатори и коментатори да се позовават на проверена информация и конкретни факти.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре