Сега четете
Международен форум ще отличи жените лидери в София

Международен форум ще отличи жените лидери в София

Women Leaders Awards 2024 ще се проведе на 1 март 2024 година 

Добрите примери в  женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени от  Международният форум  Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество –
 GLOBAL LEADERS.   
Равенството между жените и мъжете е основна ценност на Европейския съюз за установяване на принципа на равно заплащане за равен труд. ЕС продължава да се бори с дискриминацията, основана на пола, и днес Европа е едно от най-безопасните и най-справедливите места за жените в световен мащаб.
Въпреки това борбата и защитата на правата на жените са все така необходими. Макар че жените в Европа следва да се ползват с равенство, възможности за реализация и безопасност, за прекалено много жени тези права трябва тепърва да се превърнат в реалност. Статистиката сочи, че жените не са представени в достатъчна степен на ръководни позиции в политиката и бизнеса и все още печелят средно 16 % по-малко от мъжете в ЕС. Основаните на пола насилие и тормоз продължават да бъдат широко разпространени.
Партньори на събитието са Зонта Клуб Интернешънъл, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианския Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.
Наградите обхващат голямо разнообразие от значими за общественото развитие дейности – женско лидерство в бизнеса, централна и местна власт, култура, образование, спорт и женско предприемачество.
Партньорите на събитието предоставят на организаторите номинациите във всяка категория, а призьорите ще бъдат обявени по време на официалната церемония.
Съорганизаторите на церемонията -агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън ПР, са с опит в създаването на мащабни международни събития за популяризиране на най-добрите практики в бизнеса, туризма, строителството, медицината и медиите.
Дипломати, депутати, министри, кметове, браншови организации, международни лидери на женски организации и журналисти ще са гости на женския форум.
Над 20000 гости през годините са посетили нашите събития, създали положителната репутация, която се утвърждава с всяка изминала година. 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре