Сега четете
Хиляди се готвят да изключат телевизора по време на новогодишната реч на Румен Радев

Хиляди се готвят да изключат телевизора по време на новогодишната реч на Румен Радев

фейсбук и е илюстрирана с колаж, която представлява образите на Тодор Живков и Румен Радев, смесени в един СНИМКА: Фейсбук

Над 5400 българи са се включили в инициативата „Национално изключване на телевизора в 23:55 ч. на 31.12.2023 г.“, когато президентът Румен Радев по традиция произнася новогодишното си слово.

Кампанията се организира чрез събитие във фейсбук и е илюстрирана с колаж, която представлява образите на Тодор Живков и Румен Радев, смесени в един.

„Изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г., за да не си разваляме новогодишното настроение. Нека посрещнем заедно Новата година без маймунчолъци! #ИМПИЙЧМЪНТ“, пише в описанието на събитието.

Вижте и

„Едно последно смислено нещо, което да се направи през 2023 г.“, „Кой нормален човек би си причинил да гледа това нещо точно на Нова година“ и „Нямаме нужда от помията на редник Радев“, са само част от коментарите, които циркулират в групата, подкрепяща инициативата.

Всяка година президентът произнася реч навръх Нова година, която започва около 23:55 ч. и завършва малко след 00:00 ч. с поздрав към всички граждани по случай Новата година.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре