Сега четете
„Цената на Властта“ жъне големи успехи по кината(СНИМКИ)

„Цената на Властта“ жъне големи успехи по кината(СНИМКИ)

Наскоро излезлият филм „Цената на Властта“в родните кина ,който е политически трилър се радва на голям успех.

Премиерата на трилъра беше наскоро и събра родни звезди на червяният килим.В лентата участват много полупярни звезди артисти ,като  Камен Воденичаров, Димитър Баненкин, Георги Златарев, Тончо ТокмакчиевДиана Любенова,и поп-фолк звездата Борис Дали .

Историята на филма е сичко си има цена, дори властта. И всеки плаща тази цена в един свят на лъжи и прикрити истини. Когато дълбоко пазени тайни излизат на яве, нещата вече никога не могат да бъдат същите.

Парите и властта са най-голямата слабост на човека, който управлява държавата в сянка. Марко ликвидира Ангелов и заема неговото място в една надпревара за надмощие. Стоилов предава секретни документи на Николов. Николов е прострелян, а документите са откраднати и предадени на Марко.

Мистериозна флашка достига до напористия столичен адвокат Ник. С помощта на Хакер, Ник започва да разплита схема за корупционни сделки, разбирайки, че кантората в която работи обслужва интересите на властта. Неговият съдружник адвокат Петканов е поставено лице на задкулисието и взима процент от сделките.

Вижте и

Каква ще е развръзката всеки може да разбере като изгледа „Цената на Властта“!

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре