Сега четете
Борис Бонев изрази надежда всички партии да се отзоват на разговорите за политики

Борис Бонев изрази надежда всички партии да се отзоват на разговорите за политики

Надявам се, че всички партии ще се отзоват на разговорите за политики. Това каза пред журналисти Борис Бонев от Продължаваме промяната-Демократична България (Спаси София), след като на днешното заседание Столичният общински съвет гласува заседанието и изборът за председател на СОС да състоят на 18-и декември.

Бонев изрази надежда, че на 18-и ще намерят управляващото мнозинство в Столичният общински съвет и ще бъдат подготвени необходимите доклади, за да се спасят средствата, които в момента са поставени под риск. Длъжници сме на обществото, каза още той.

Подготвили сме доклади и решения по много въпроси, които чакат, просто поради това, че СОС не заседава, те няма как да бъдат гласувани, каза Бонев. Той допълни, че от ПП-ДБ (Спаси София) нямат някакви намерения да влизат в личности драми и обвинения, защото не е добре човек да си сменя позицията на всяко едно заседание, както вече го наблюдавахме при някои колеги, каза още той.

Вижте и

По думите на Бонев на днешното заседание все пак се е случило нещо положително, защото е станало ясно, че когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е възможно да се постигне нормален диалог и конструктивно поведение.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре