Моделът ние: Държавата на призовкарите и призоваващите политици

Епизод 2 на #МоделътНие с Аспарух Аспарухов за призовкарите и призовамащите политици и за политическата обстановка в България.

Възпитанието, обучението и спорта вървят ръка за ръка в изграждането на младите хора. Ние трябва да им покажем и моралните ценности и обноски в нашето общество. Може би и на Вас ви прави впечатление, че днес трудно се поздравяваме един друг, трудно водим нормална комуникация по между си. Този недостатък на обществото, трябва да бъде преодолян в младия човек. Това как ще стане ли… ами промяната трябва да дойде от нас самите, с личен пример. Ние възпитаваме нашите деца и те гледат от нас.

Така че, вече е време не само на думи да го казваме, а да го показваме пред нашите деца. Противен случай нищо добро няма да ни очаква като общество. Трябва да се върнем към корените си и към моралните ни устои.

Смятам, че децата се възпитават с примерите, които виждат пред себе си. Естествено, като всеки един отговорен родител отправям своите съвети към тях. Нещото на което страшно много държа е да обичат родината си. Това е почти в ежеседмичните ни разговори с тях . Да имат усещането за дълг, за държавност, за бъдеще на България и развитието й. Обръщам им внимание и на моралните взаимоотношения – да проявяват нужното уважение към по-възрастните хора, представителите на институции, учители и т.н., да бъдат честни, справедливи и достойни граждани на България. Всичко онова, от което се нуждаем към днешна дата е да стъпваме на фундамента в отношения между хората.

Гледайте видеото: 

*Аспарух Аспарухов e роден на 30 октомври 1969 година. Той е баща на 30-годишна дъщеря,  която е ветеринар и 23 годишен син, който е национален състезател по волейбол, както и дядо на прелестна внучка,. спарухов споделя, че те вече са „взели” нещата в свои ръце и преминават успешно пред предизвикателствата на ежедневието. Съпругата му развива частен бизнес. Има ресторант-пицария и кетъринг.

Вижте и

Аспарух Аспарухов има две висши образования – икономика и политология. Неговата воля и желание е той и семейството му да се развиват и работят в прекрасната ни България.

Аспарухов не крие хобито си, което е професионално отглеждане на кучета и разбира се съвсем не на последно място е страстта му към спорта. Той е категоричен, че всеки един от нас би трябвало да има мисли и желание за развитие на страната ни: „Аз ги имам също. С ясното съзнание съм, че резултати ще има, когато това се случва само с ежедневен, ежемесечен, ежегоден труд от страна на всеки един от нас!”

Аспарухов е бил два мандата кмет на Община Божурище.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре