Сега четете
След 14 години като водещ на „Съдебен спор“Нана Гладуиш отстъпва мястото на Ромина Тасевска

След 14 години като водещ на „Съдебен спор“Нана Гладуиш отстъпва мястото на Ромина Тасевска

След 14 години като водещ на „Съдебен спор“, любимата на зрителите Нана Гладуиш емоционално сподели в ефира на NOVA, че е взела решение да се раздели с предаването. Със сълзи в очите, тя се сбогува както със зрителите, така и с екипа на шоуто, което събира противоположни гледни точки и представя вълнуващи правни казуси от различен характер.

„След всичко вече преживяно имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени. Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите на NOVA. Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги. Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен“, каза тя в последния за нея епизод на „Съдебен спор“.

Новата водеща на „Съдебен спор“ е Ромина Тасевска, позната на зрителите като част от панела на „На кафе“. Тя се присъединява към екипа на главния редактор Жоро Игнатов и съдия Иван Сотиров, за да търси справедливостта в съдебната зала, като представя разнообразна палитра от човешки истории – всяка събота и неделя от 11:00 ч.

„Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. „Съдебен спор“ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми“, коментира от своя страна Ромина Тасевска.

„Съдебен спор” е първото в България съдебно шоу, в което своето място намират реални съдебни казуси, горещи спорове и различни възгледи. Предаването дава възможност на страните в съдебния процес да представят аргументите си на живо в телевизионния ефир. Решенията на телевизионния съдия са изцяло съобразени с действащото законодателство, но нямат реална юридическа сила за страните в процеса.

Екипът на NOVA благодари на Нана Гладуиш за забележителната работа и всеотдайност и й пожелава бъдещи успехи.

Вижте и

Не пропускайте да гледате  „Съдебен спор“ с водещ Ромина Тасевска – в събота и в неделя от 11:00 ч. по NOVA.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре