Сега четете
Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка! Tой изтъкна, че е горд от постигнатото като ръководител на родния футбол, изреждайки какво е направила централата в последните години.“Изключително горд съм от постигнатото. Работих в ненормални условия. Това са факти и никой не може да ги оспорва. Имате оставката ми!“, каза Михайлов на брифинга в централата на БФС.

„Имате я и благодарение на вас. Нито един клуб не ми иска оставката“, обясни още Михайлов.

Аз и ръководството на БФС бяхме подложени на нечуван натиск с клевете и лъжи. Въпреки това изпълнихме стратегии за устойчивото развитие на българския футбол. Да, националният отбор не се представи на нивото, на което всички искаме. Всичко останало, което е зависело от мен и БФС, е изпълнено“, подчерта той.

„БФС е една от първите организации с дигитализирано първенство. Въведохме система за развитие на таланти, вършехме всичко в полза на клубовете. Написахме анекс в договора с телевизионните права, с което приходите за клубовете ще нараснат с над 30%“, обясни още Михайлов.

Вижте и

„Инвестирахме време и ресурси в развитието на женския футбол. Продължихме инвестициите в инфраструктурни проекти. Само в последните 2 години бяха направени 19 терена“, добави още той.

„Щяхме да направим повече, ако не се бяхме превърнали в отдушник на българското първенство. структурата на БФС е съставена от млади и кадърни хора“, подчерта Михайлов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре