Сега четете
Делян Пеевски си придава важности и критикува Денков:Г-н Денков, сняг онлайн не се чисти и мито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа

Делян Пеевски си придава важности и критикува Денков:Г-н Денков, сняг онлайн не се чисти и мито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа

Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и конкретно на министър-председателя от това, че първият за годината сняг наваля в края на ноември. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.И с недоумение научавам, че г-н Денков е свикал извънредно заседание на МС онлайн, коментира той.

Искам да се обърна към премиера: г-н Денков, сняг онлайн не се чисти! Нито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа в онлайн заседание на МС, напомни Пеевски.

Хората очакват от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е трудно и да им решава проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрекъснато спори, че той е премиерът на правителството, да докаже това, каза Делян Пеевски.

Да напусне топлия и уютен кабинет, заедно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи необходимото така, че минимална снежна покривка да не се превръща в бедствие за хората и държавата – без ток, с непроходими пътища и прекъснати комуникации, призова председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре