Сега четете
В Монтана 5-сантиметровата снежна покривка предизвика задръстване от тирове

В Монтана 5-сантиметровата снежна покривка предизвика задръстване от тирове

Червен код за опасно време в шест области на България. Дъждът, който вали над по-голямата част от страната, ще премине в сняг. В отделни части са възможни и снежни виелици. Предупреждението на полицията е да не предприемате пътуване, ако спешно не ви се налага

В Северозападна България снегът вече създаде проблеми. В Монтанско 5-сантиметровата снежна покривка предизвика задръстване от тирове на околовръстния път на града в посока „Дунав мост 2”. На международния път Е-79 край село Долна Вереница имаше километрична опашка от тежкотоварни автомобили.

В обедните часове обстановката в Монтанско започна да се нормализира. Над 30 машини са почиствали в областта. Два снегорина са обработвали прохода „Петрохан”. От АПИ уверяват, че пътят е почистен и опесъчен. На прохода е станала лека катастрофа между снегорин и кола, при която няма пострадали.

„Цяла седмица се говори за снегове и днес на пътищата няма никого. Първо минавам да видя дали пътищата са почистени, а след това да изкарам камиона си. На какво прилича това? Това за мен е загубена работа. Смятам, че това не е държава”, коментира шофьор на тежкотоварен автомобил.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре