Сега четете
Министър Хинков ще открие обновените Операционен блок и Реанимация в Горна Баня

Министър Хинков ще открие обновените Операционен блок и Реанимация в Горна Баня

Министърът на здравеопазването проф. Христо Хинков ще открие обновените Операционен блок и Реанимация в УСБАЛО „Проф. Бойчо Бойчев“ ЕАД, кв. Горна Баня. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Събитието ще се състои от 10 ч. в коридора на Операционния блок в сградата на болницата в кв. Горна Баня, бул. „Никола Петков“ 56.

Университетската специализирана болница за активно лечение по ортопедия “Проф.Бойчо Бойчев” е уникална за страната по отношение на лечението на заболявания и посттравматични увреди на опорно-двигателния апарат, пише на сайта на болницата. Лечебното заведение е правоприемник на Научния институт по ортопедия и травматология при Медицинска академия – София. Тя е единствената в страната еднопрофилна ортопедична болница, създадена през 1974 година чрез клинико-нозологично структуриране след обединението на три водещи национално водещи ортопедично-травматологични институции – Катедрата по ортопедия и травматология към ИСУЛ – София, Катедрата по ортопедия и травматология към ВМИ – София и Републиканския институт по възстановителна хирургия и протезиране – София, Медицинска Академи

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре