Сега четете
Свекъра Пламен Владимиров на жестоко убитата Евгения е пуснат под парична гаранция

Свекъра Пламен Владимиров на жестоко убитата Евгения е пуснат под парична гаранция

Тричленен състав на Апелативен съд – София пусна под парична гаранция Пламен Владимиров, свекър на жестоко убитата Евгения.

Преди три седмици на първа инстанция той и синът му Орлин Владимиров бяха осъдени на доживотен затвор. Обвинението на Софийската градска прокуратура срещу двамата беше за убийство, извършено предумишлено и по особено мъчителен за убитата начин.

Орлин споделил с баща си Пламен Владимиров решението да убие съпругата си Евгения и потърсил съвет от него как точно да извърши престъплението.

На следващия ден сутринта двамата се срещнали в Перник. Провели разговор, като бащата дал на сина си съвети и разяснения как да извърши убийството и да прикрие следите.

Вижте и

Според магистратите от Апелативния съд мярката за неотклонение на Пламен Владимиров следва да бъде парична гаранция в размер на 5000 лв., каквато е била преди задържането му под стража.

Съдът посочва, че лицето е имало изрядно процесуално поведение, не е препятствало по никакъв начин провеждането на делото и е спазвало всички изисквания към него.

Взето е предвид и тежкото здравословно състояние на подсъдимия, както и факта, че той има постоянен адрес и чисто съдебно минало.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре