Сега четете
Примата на естрадата Лили Иванова отлага концертите си за лятото 2024

Примата на естрадата Лили Иванова отлага концертите си за лятото 2024

Ноемврийските концерти на Лили Иванова се отлагат за лятото на 2024 година, съобщават от екипа на голямата българска певица.

Концертите на Лили Иванова във Велико Търново, в Русе и във Варна, планирани за ноември 2023 г., се преместват на следните дати:

3 юни 2024 г. – Велико Търново

5 юни 2024 г. – Русе

4 юли 2024 г. – Варна

Всички закупени билети важат без нужда от презаверка. Има възможност и за връщане на билетите.

Лили Иванова очаква с нетърпение срещата си със своите почитатели на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, концертите в София ще бъдат проведени на планираните дати, уточняват организаторите.

Вижте и

През октомври миналата година в рамките на националното си турне за 2022 г. певицата отложи пет от плануваните концерти – в Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград. Тогава беше съобщено, че хора в екипа ѝ имат здравословни проблеми.

На 10 май Лили Иванова откри националното си турне за 2023 г. в Благоевград. Почитателите на голямата певица я очакваха на 15 дати в най-големите зали на страната в 13 града. Още в началото на май беше анонсирано, че грандиозният финал ще бъде поставен с два концерта в зала 1 на НДК на 15 и 16 декември.

На сцената с Лили Иванова са музикантите от LI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa – беквокали.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре