Сега четете
bTV и БНТ организират „Финалният дебат за София“ на 2 ноември

bTV и БНТ организират „Финалният дебат за София“ на 2 ноември

При условие, че днес не бъде избран кмет на София, на 2 ноември, четвъртък, от 20:00 ч. в праймтайма на bTV и Българската национална телевизия се планира провеждането на ексклузивно общо студио – „Финалният дебат за София“ – с водещи Мария Цънцарова и Добрина Чешмеджиева. Двамата кандидати за кмет на Столична община, които ще участват във втори тур, съгласно обработените резултати от Общинска избирателна комисия – Столична, са поканени да участват в специален телевизионен формат за гласа и доверието на софиянци.

Финалният дебат за София“ ще изправи един срещу друг двамата кандидати за кмет на София в 80-минутно предаване, излъчвано на живо от 20:00 ч. до 21:20 ч. в ефира на bTV и в дигиталните платформи на bTV Media Group, както и в ефира на БНТ 1 и БНТ 4, и в дигиталните платформи на БНТ. Опонентите ще дискутират по 5 теми, определени като най-важни за жителите на града в социологията на „Алфа Рисърч“ – транспорт и трафик, строителство и презастрояване, ремонти, чистота, качество на живот. Дискусиите ще се проведат по правила и регламент, гарантиращ равнопоставено участие.

„През тази кампания bTV отново заложи на актуалното съдържание и срещнахме зрителите с кандидатите за кметския пост в ключовите български градове. Обединяваме усилия с колегите от БНТ, за да дадем възможност за смислен разговор по важните за столицата въпроси, да чуем идеите и решенията на двамата кандидати“, казва Мария Цънцарова.

Обществената телевизия има опит в провеждането на такива дебати преди балотаж. Гарантираме точни правила, ясен регламент и равнопоставеност на участниците“, казва Добрина Чешмеджиева.

Вижте и

Специалното студио „Финалният дебат за София“ може да проследите на живо в ефира на bTV, по bTV Radio, както и онлайн на всички bTV платформи – на сайта btvnovinite.bg и в мобилното приложение btvnovinite, на bTVPlus.bg и във Facebook страницата bTV Новините.

Информационният поток през целия ден ще бъде обобщаван и представян и от уеб редакторите на bTV Новините, които ще реализират специални онлайн репортажи в btvnovinite.bg и businessnovinite.bg, и ще споделят активно съдържание в социалните мрежи. Излъчването на изборния ден започва в ефира на bTV на 29 октомври точно в 07:00 часа.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре