Сега четете
Димитър Николов: Това най-вероятно ще е последният ми мандат като кмет на Бургас

Димитър Николов: Това най-вероятно ще е последният ми мандат като кмет на Бургас

Най-вероятно това ще бъде последен мандат за Димитър Николов като кмет на Бургас. Това обяви самият той в интервю за БНР, след като стана ясно, че отново печели вота в крайморския град и то без балотаж.

„Този, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи слаб резултат. Бургазлии обичат града си, да чуват позитивни и перспективни неща за него“, коментира Николов.

По думите му Найденов е показал „по-грамотно, по-визионерско поведение“ от Бачийски. Николов отбеляза, че винаги започва кампаниите си по-късно и настоящата му кампания е била фокусирана върху това какво предлага занапред.

„Аз съм печелил избори, когато партията управляваше, печелил съм избори, когато е в опозиция“, напомни той.

Вижте и

„Ние нямаме децентрализация, всичко зависи от столицата, от министерствата. Много сме зависими. Буквално няма самостоятелност“, коментира още Димитър Николов в предаването „Преди всички“.

Няма да е трудно да се формира мнозинство в общинския съвет, защото разделението не е толкова силно като в парламента „и много често се случва пълно единодушие“, посочи той и допълни, че групата на ГЕРБ е достатъчно голяма и монолитна.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре