Сега четете
„България Еър“ продължава да изпълнява чартърните си полети до Египет

„България Еър“ продължава да изпълнява чартърните си полети до Египет

Във връзка с медийни публикации относно провеждането на организирани пътувания на туристи до Египет и Йордания „България Еър“ уведомява пътниците, че планираните чартърни полети до курортните градове в Египет се изпълняват по предварително обявеното разписание и в пълен обем през есенния сезон. Това съобщиха от пресцентъра на националния авиопревозвач.

Авиокомпанията поддържа постоянна комуникация и връзка с туроператорите и агенциите, които са нейни основни партньори при осъществяването на груповите пътувания на българските туристи до египетските дестинации Хургада и Шарм Ел-Шейх. Чартърните полети на „България Еър“ до и от Египет ще бъдат изпълнени по предварително планирания график за сезона, посочва от компанията.

Екипът на националния превозвач се придържа към официалната информация и оценките за риска, които се дават от ресорните министерства и държавните власти за пътуванията зад граница. Според последните публикувани указания и препоръки на МВнР курортите в африканската държава Египет се определят като дестинации с по-ниско ниво на риск и няма забрана за изпълнение на редовни и чартърни полети.

„България Еър“ следи непрекъснато развитието на ситуацията в Близкия Изток, като се стреми преди всичко да гарантира безопасен превоз на българите зад граница, както и спокойното прибиране на туристите у дома, след края на почивката им в курортния град Шарм Ел-Шейх в Египет, уверява авиопревозвачът.

Вижте и

„България Еър“ препоръчва на своите пътници да следят официалния сайт на националния превозвач, както и профилите на авиокомпанията в социалните мрежи.

През октомври авиокомпанията отмени няколко полета до Тел Авив, Държавата Израел.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре