Сега четете
Очаква се премиерът Николай Денков да свика днес Съвета по сигурността към МС

Очаква се премиерът Николай Денков да свика днес Съвета по сигурността към МС

Очаква се премиерът Николай Денков да свика днес Съвета по сигурността към Министерския съвет. За предстоящото заседание на съвета съобщи министър-председателят миналия четвъртък в Народното събрание, когато Денков взе участие в дебатите по вота на недоверие срещу правителството, както и в провелия се извънреден Председателски съвет.

 

По-късно Денков обясни, че целта е да се изчетат внимателно докладите на различните служби, да се сравни информацията от тях и да се вземат допълнителни мерки, ако това е необходимо. Той припомни, че вече е имало среща на контратерористичната група и всичко представено като краткосрочни и дългосрочни рискове е обсъдено, като са предприети необходимите мерки. Той определи проведените срещи в Президентството и Народното събрание като по-скоро информативни.

 

Вижте и

На провелите се срещи представители на изпълнителната власт, ръководителите на службите за сигурност, председателят на Народното събрание и лидерите на парламентарните групи обсъдиха рисковете пред националната сигурност след задълбочаването на конфликта между Израел и „Хамас“, както и продължаващата война в Украйна.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре