Сега четете
Габриела Карчина:Човека ако е кадърен ще продължи и ще се разшири ,но хората много бързо усещат дали са за тази работа с Перманентен грим

Габриела Карчина:Човека ако е кадърен ще продължи и ще се разшири ,но хората много бързо усещат дали са за тази работа с Перманентен грим

Габриела Карчина е родена и израснала в гр. София. Завършила е средно специално образование – специалност „Туризъм“, след което завършва частния колеж „Евростандарт“ със специалност „Митническа и данъчна администрация“. Преди да започне да следва мечтата си, е работила в „Агенция митници“. Самата Габи се определя като „момиче, което е имало амбицията цял живот да работи върху себе си с цел усъвършенстване“. Нейната главна цел винаги е била да надгражда себе си и да преследва мечтите си. С перманентен грим се занимава от 2015 година.След убедителното си представяне в международния турнир “Pasion Flamenca Spain”, експертът по перманентен грим Габриела Карчина спечели първо място в категория „Опушена очна линия“ и второ място в категория „Magic Shading Brows“ в международния турнир “Oriental Mystery”, който се проведе в Манама, Бахрейн. Освен индивидуалните награди, Габриела спечели първо място с отбора си Empire by Emsi Vatui с капитан Стефка Лалова

Ти си спечелила наскоро от конкурс първа награда за Перманентен грим да разкажеш нещо за това?

Аз се занимавам от шест години  с Перманентен грим,като цяло.

Участвах в турнир в Испания ,който се проведе онлайн ,като се явяваш със снимка на твоя лична работа преди и след без никаква обработка и и има жури ,което оценява твоята снимка.

В конкурса участваха и други хора от различни държави  ,но аз ,като представител на България се класирах на първо място за Перманентен грим и взех и първа награда.

Като цяло моят отбор се представи добре.

Как се запали да се занимаваш с такова нещо и от колко време?

Аз се записах първо от осемнайсет годишна на курс по грим и ми потръгна ,но преди шест –седем години навлезе и Перманентният грим и се оказа ,че моето нещо и се насочих в тази посока.Някъде през 2013 година започнах да работя  , Микроблейдинг  и с основно Перманентен грим и сега си работя самостоятелно в салон.

При теб идват много жени клиентки как ги съветваш ,или да му дадеш насока нещо?

Това е най-важното нещо да ги видиш на живо и да им  дадеш правилната насока.

Консултация по телефона за Перманентен грим ако  искат е много трудно за това нещо да се даде,защото като ги видя на живо ще видя как точно да постъпя ,за да изглеждат добре.

Аз го правя различно зависи според формата на лицето главата очите и цвета на кожата на лицето.

Идват ли популярни личности при теб ?

Вижте и

Да идват последно направих актрисата Софи Маринкова ,Джулиана Гани и Биляна Попова.

Поех отговорността за грима на цял филм „Аферата Пикасо“ за артистите Райна Караянева Латинка Петрова Башар Рахал .Работила съм с групата „Бонием“като им беше концерта в България.Много от поп-музиката съм правила също.

Какво хоби друго имаш ти ,като оставим работата ти?

Моето хоби е работата ми отдала съм  се на нея и по цял ден си седя и си обработвам снимки и като имам  още време  свободно си правя снимки и видеа.

Какво ще кажеш за конкуренцията?

Оооо конкуренцията е голяма Българките са доста кадърни и ние  се борим за клиенти от година за година и ни поставят в топ три за най-търсените специалистки  за Перманентен грим.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре