Сега четете
В Лондон отмениха премиерата на първия филм с Кевин Спейси

В Лондон отмениха премиерата на първия филм с Кевин Спейси

Световната премиера на първия филм с Кевин Спейси след оправдаването му по обвинения в сексуално посегателство – „Контрол“, претърпя засечка, след като киносалон в Лондон оттегли предложението си да бъде неин домакин заради участието на актьора в нискобюджетния уелски трилър, съобщи „Върайъти“.

Киносалонът „Принц Чарлз“, който подкрепя независимото кино, отказва да е домакин на премиерата, след като получава информация за ролята на Спейси във филма.

Двукратният носител на „Оскар“, който беше оправдан по обвиненията в сексуално посегателство по време на съдебен процес в Лондон през юли, в „Контрол“ не се появява на екрана. Спейси участва само с гласа си, който се чува в телефонните разговори с вътрешната министърка Стела Симънс, изиграна от уелската актриса Лорън Меткалф.

„Имаме проблем. С извинение трябва да ви информирам, че отменихме ангажимента си с вас“, пише миналата седмица директорът на незавимисия киносалон Грег Лин в имейл до Меткалф, която е и продуцентка на филма.

Лин казва още, че със служителите му са били „ужасени“, че името на киносалона се споменава в едно изречение с премиерата на първия филм на Кевин Спейси след оправдателната му присъда.

Представител на Лорън Меткалф е казал за „Върайъти“, че по-малко от 24 час след отказа на киносалона „Принц Чарлз“ е уредено друго кино да бъде домакин на световната премиера на „Контрол“.

„Въпреки че за кратко бяхме разочаровани, намерихме много по-добро и подходящо място, което с удоволствие ще приеме събитието. Считаме въпроса за приключен“, каза представителят на актрисата и продуцентка.

Кевин Спейси е доказал невинността си във всяка съдебна зала, в която се е явявал. Всеки съдебен заседател, който е разгледал доказателствата срещу него, единодушно е отхвърлил фалшивите обвинения. Решението на „Принц Чарлз“ да цензурира вълнуващия нов проект на Кевин е повече от разочароващо. То отхвърля правния процес на две държави и пренебрегва неопровержимите доказателства за невинността му„, каза на свой ред адвокатът на актьора.

Вижте и

От кино „Принц Чарлз“ не са отговорили веднага на молбата на „Върайъти“ за коментар.

След като Спейси беше оправдан по всички обвинения след четириседмичен процес в Лондон, режисьорът на „Контрол“ Джийн Фалейз каза пред изданието: „Не съжалявам, че избрах Кевин, и бих го направил отново и отново„.

„Контрол“ излиза на екран в САЩ и Великобритания на 15 декември.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре