Сега четете
Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога

Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога

Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога, каза пред журналисти лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който беше на посещение в Стара Загора. Той заяви, че целта на партията на тези избори е да стане втора политическа сила. „Това ще се случи след по-малко от две седмици и когато това се случи за нас ще бъде още по-лесно да предизвикаме предсрочни парламентарни избори и да ги спечелим“, каза още лидерът на партията.

Костадинов допълни, че е изключително важно запазването на тецовете и мините в маришкия басейн. „Хората, които в момента протестират, не протестират само за своите работни места, те протестират за запазването на българската енергийна независимост“, каза още той и заяви, че „в момента, в който ние премахнем българските въглища, България ще отреже клона, на който стои“. От държава, която е енергийно независима и износител, ще се превърнем в енергийно зависим вносител на много по-скъп ток отвън, посочи Костадинов. Оцеляването на тецовете и мините не е само кауза на Стара Загора, а е кауза на всеки един българин без значение къде живее в България, добави той.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че „желанието на Америка да вкара България в конфликта в Украйна става все по-голямо, защото Украйна търпи огромни щети на фронта и катастрофални поражения“. Костадинов заяви, че България няма право на вмешателство и лично отношение на войната в Израел. „ В Близкия изток има конфликт, който трае повече от 80 години и в този конфликт няма виновни и няма невинни, защото всички са еднакво виновни и всички са еднакво невинни“, смята още той. Костадинов допълни, че приетата в петък от Народното събрание декларация в подкрепа на Израел „не е писана в България“ и обясни, че поради това депутатите от „Възраждане“ не са участвали в приемането на документа.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре