Сега четете
Румен Радев свиква консултативна среща за рисковете и заплахите пред националната сигурност

Румен Радев свиква консултативна среща за рисковете и заплахите пред националната сигурност

Президентът Румен Радев свиква консултативна среща за рисковете и заплахите пред националната сигурност в резултат на актуалните конфликти и мерките за тяхното минимизиране, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Тема на срещата ще бъде и необходимостта от технологично обновяване на структурите от системата за защита на националната сигурност.

За участие в консултативната среща са поканени председателят на Народното събрание, министър-председателят, заместник министър-председателят, министърът на отбраната, началникът на отбраната, министърът на вътрешните работи, главният секретар на Министерство на вътрешните работи, председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“, председателят на Държавна агенция „Разузнаване“ и директорът на Служба „Военно разузнаване“.

България ще предложи хуманитарна помощ на Израел, заяви по -рано министър – председателят Николай Денков. Според премиера ситуацията в Израел трябва да се следи много внимателно, защото има потенциал за много сериозна ескалация.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре