Сега четете
Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината на бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината на бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Президентът Румен Радев ще посети Бургас, където ще участва в отбелязването на 60-годишнината от основаването на университет „Проф. д-р Асен Златаров“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От 19.00 часа в Държавната опера – Бургас президентът Радев ще отправи приветствие към гостите на тържествения концерт по повод годишнината и ще удостои висшето училище с плакет „Св. св. Кирил и Методий“.

Честването се провежда под патронажа на държавния глава. Президентът ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева.

Вижте и

В концерта ще се включат някои от популярните в града артисти. Сред тях ще са Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“, вокално трио Deja Vu, Калоян Николов, солистите на операта Людмила Михайлова и Йордан Христозов, хорът на Държавна опера – Бургас, вокална формация „Морски песъчинки“, Пламена Бенова, Детска вокална група „Изгревчета“. Входът е свободен за всички настоящи и бивши студенти и преподаватели, както и за приятели на Бургаския държавен университет, съобщиха преди дни организаторите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре