Сега четете
Huawei стартира тазгодишната стипендиантска програма Huawei Scholarship program

Huawei стартира тазгодишната стипендиантска програма Huawei Scholarship program

На 2 октомври стартира тазгодишната стипендиантска програма на Huawei – Huawei Scholarship program. Целта ѝ, заедно с глобалната програма Seeds for the Future, е да подготви студентите за реалния бизнес свят, да подобри познанията им от технологична гледна точка, но и да обогати лидерските им умения. Програмите са едни от основните социално отговорни кампании на Huawei. С тях компанията откроява най-добрите и мотивирани студенти в областта на информационните и комуникационни технологии и им предоставя нови възможности за развитие.

След успеха на стипендиантската програма през 2021 и 2022, в която общо 130 студенти от цяла България получиха стипендия в размер на 2 хиляди евро и преминаха през онлайн обучения, водени от експертите на Huawei, тази година компанията ще награди нови 50 кандидати. Най-добрите участници в стипендиантската програма Huawei Scholarship program ще имат възможността да се включат и в глобалната програма Seeds For the Future, чието онлайн обучение ще се проведе в средата на ноември( 13-21.11), a най-изявените ще имат възможност да присъстват на официалната церемония по награждаването за цяла Европа.

Изискванията към желаещите да се включат в стипендиантската програма са следните: да бъдат действащи студенти, да проявяват силен интерес към информационните и комуникационни технологии, и да са готови да придобият нови знания и умения. За да се включат в програмата, кандидатите е необходимо да изпратят CV, мотивационно писмо и кратко видео с продължителност до 3 минути на [email protected] или [email protected].

Кандидатите трябва да заснемат разсъжденията си по една от трите теми и да покажат своята креативност и знания:

1. Как се очаква технологията да се развива в бъдеще – Поглед към живота през 2050

2. Сравняване на днешния живот в дигитална трансформация с миналото. По-добър или по-лош е животът ни днес?

Вижте и

3. Как технологията се отразява на зелената енергия и как новата зелена енергия може да направи животът по-добър?

Срокът за кандидатстване и изпращане на всички необходими материали е до 13.11.2023.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре