Сега четете
Шофьорът на автомобила с мигранти е криминално проявен и без книжка

Шофьорът на автомобила с мигранти е криминално проявен и без книжка

Криминално проявен и без книжка е шофьорът на автомобила с мигранти, който катастрофира рано тази сутрин в София, съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. Шофьорът е 18-годишен български гражданин и е известен на МВР, допълни министърът.

 

Той обясни още, че рано тази сутрин е получен сигнал, че миниван се движи по автомагистрала „Тракия“ и вероятно превозва мигранти. Организиран са заградителни мероприятия на входа на София, но шофьорът отказва да спре и започва преследване. На Околовръстното шосе, на разклона на булевард „Черни връх“, става катастрофа с таксиметров автомобил.

 

Установени са 17 мигранти, които казват, че са от Афганистан. Шофьорът на автомобила, с който са превозвани, е задържан. Четирима от мигрантите са настанени в болница.

Вижте и

 

„Мигрантският натиск е изключително сериозен през последните месеци. Имаме 156 000 опита за преминаване на българската граница, но мерките които предприехме – изцяло охрана на подхода на границата, вече дават резултати“, каза още министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре