Сега четете
Второто издание на Musagena new vibes festival 2023 г. ще бъде още по-голямо, по-богато на събития и по-амбициозно

Второто издание на Musagena new vibes festival 2023 г. ще бъде още по-голямо, по-богато на събития и по-амбициозно

Второто издание на Musagena new vibes festival 2023 г. ще бъде още по-голямо, по-богато на събития и по-амбициозно. Ще бъдат представени концептуални български издателства и артисти от различни жанрове.

Ще участват актуални и популярни сред младата публика писатели, художници, приложници, музиканти, артисти. За първи път в България ще има BOOK BAR на площада. Хора Фестивалът се организира от издателска и продуцентска къща „Мусагена“,

Водещите на поредицата „Хвърчащите хора“ по Нова телевизия — Илиян Любомиров и Албена Танева ще заинтригуват публиката с кратки интервюта на живо с писателите Георги Бърдаров, Виктория Бешлийска, Георги Милков, Жюстин Томс, Георги Блажев, Бюрхан Керим, Мария Донева, Иван Шишиев, Теньо Гогов и Благой Иванов.

Всеки може да се наслади на преживяването на по чаша хубаво питие, да вземе автограф или просто да поговори с любимите си автори. Анимационния Омнибус на Compote Collective ще представи „Щрих и стих — поезия в анимация“. Презентации 12 анимационни филма, базирани на български стихове безплатно ще се прожектират едни от най-успешните филми на носителите на множество награди за анимация — Свилен Димитров и Радостина Нейкова.

Вижте и

Късометражната документална поредица „5 минути София“ ще разкаже любопитни истории за столицата и нейните квартали. Във фестивала тази година ще бъде засегната и една любима тема за създаване ан книги- кулинарната. Шеф Никола и Шеф Светла SOUS CHEFS ОТ „HELL’S KITCHEN“ и едни от основните кулинари в предаването „На кафе“, ще направят специална презентация на площада, за да анонсират новите си кулинарни книги.

Гости На BOOK BAR на площада – 29.09 /петък/ и 30.09 /събота/ всички ще имат възможност да се срещнат лично с авторите на едни от най- хитовите книжни заглавия. В петък това ще бъдат: със специалното участие на писателите Виктория Бешлийска, Георги Милков, Георги Блажев, Теньо Гогов и Благой Д. Иванов. В събота от 18:00 – 20:00 ч. специалното участие ще вземат писателите Георги Бърдаров, Иван Шишиев, Жюстин Томс, Бюрхан Керим и Мария Донева

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре