Сега четете
Йорданка Фандъкова: Пожелавам успех на кандидата за кмет на София на ГЕРБ-СДС

Йорданка Фандъкова: Пожелавам успех на кандидата за кмет на София на ГЕРБ-СДС

Пожелавам успех на кандидата за кмет на София на ГЕРБ-СДС, на листата и на кандидадтите за районни кметове. Има силен отбор, който се надявам да успее да продължи работата за София, да продължи промяната на града и да внесе нов ентусиазъм. Това каза пред журналисти кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос за кандидата за кмет на София на коалицията ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Има много млади хора в листата, за да може градът ни да продължава своето развитие, отбеляза Йорданка Фандъкова. Тя коментира темата за обявяването на кандидата за кмет на София на коалицията ГЕРБ-СДС, след като участва в откриването на новата академична 2023/2024 година в Медицинския университет в София. На него присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова, която произнесе слово.

Антон Хекимян е кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС, каза заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред журналисти по-рано днес. От коалицията внесоха документите за регистрацията на кандидата за кмет, на кандидатите за районни кметове и на общински съветници в Общинската избирателна комисия (ОИК) – София.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре