Сега четете
Георги Георгиев: София не е учебна кола и няма да позволим два милиона българи да бъдат лашкани от една в друга посока

Георги Георгиев: София не е учебна кола и няма да позволим два милиона българи да бъдат лашкани от една в друга посока

Управлението на града не е детска игра. София не е учебна кола и не можем да позволим два милиона българи да бъдат лашкани от една в друга посока, по начин, по който учещите се в учебните коли правят. Така председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев отговори на въпрос кога ГЕРБ-СДС ще представи кандидата си за кмет на София. Днес от коалиция ГЕРБ-СДС се регистрираха в Общинската избирателна комисия-София за участие на местните избори, които са насрочени за 29 октомври.

 

По думите на Георгиев номинираният за кмет ще се разбере „в рамките на няколко дни“. Моля за търпение, призова той. Това, което ще кажа единствено, за да повдигнем завесата, е, че когато бъде поканен на дебат, нашият кандидат ще се явява, за разлика от кандидата на ПП-ДБ, посочи Георгиев. И подчерта, че при покана за телевизионни участия кандидатът на ГЕРБ-СДС няма да „ходи под ръчичка с някой районен кмет“, а ще бъде отговорен и подготвен, достатъчно опитен, за да може да отговаря сам.

 

Георгиев каза, че сред кандидатите за районни кметове има вече утвърдени и харесвани кметове и нови лица, които са от частния бизнес и академичните среди и имат експертиза. От ГЕРБ-СДС издигат отново Младен Младенов за кмет на район „Връбница“, Иван Божилов – за район „Илинден“, Ивайло Цеков – район „Искър“. Тодор Кръстев е номинацията за район „Сердика“, Рангел Марков – за „Банкя“, Милко Младенов – за „Люлин“, Савина Савова – за „Възраждане“, Иван Чакъров – „Красна поляна“, Даниела Райчева – „Нови Искър“, Димитър Димов – за „Надежда“.

Вижте и

 

Сред новите лица са арх. Румен Русев – „Красно село“ и депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Евгения Александрова, която ще бъде кандидат-кмет на „Панчарево“. Директорът на 119-о училище Диян Стаматов е номинацията на ГЕРБ-СДС за кандидат за кмет на район „Изгрев“. Борислав Тодоров е кандидатът за кмет на район „Овча купел“. Йоана Драгнева – за район „Оборище“, Борис Петров – за район „Кремиковци“, Анжелина Тотева – за „Лозенец“, Юлиян Пейчев – за район „Младост“, Кристиян Маджуров – „Студенски град“ и др.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре