Сега четете
ВАС заседава по делото срещу роклегендата Милена Славова идната седмица, мото-обществото се обяви в нейна подкрепа

ВАС заседава по делото срещу роклегендата Милена Славова идната седмица, мото-обществото се обяви в нейна подкрепа

На 13 септември Върховният административен съд ще заседава по делото срещу Милена Славова, съдена от общността на «розовите фашисти» за «дискриминация». Припомняме, че всичко започна през 2021 година, когато рокаджийката публикува пост в социалната мрежа Facebook, като редица известни личности тогава се обявиха в подкрепа на Милена Славова. Публикацията гласеше следното::

„Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци.“Последваха жестоки обиди и заплахи за побой, че дори и закани за убийства по най-садистичен начин. Не закъсняха и неуместните коментари по адрес на дъщерята на певицата. България за пореден път блесна като Държава на абсурдите.

Мото-обществото също се обяви в подкрепа на Милена Славова. Певицата заяви пред „Днес България“, че на много места са съставени редица подписки. Такава ще има и на мото-събитието в Белослав довечера, на което роклегендата ще има изява. Ето какво сподели Милена Славова във Facebook:

„Приятели, на 13 септ. от 09 ч. във Върховния съд в София в Съдебната палата ще се разглежда заведеното дело срещу мен от ЛГБТИ общността за ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Заведоха го преди две години за това, че открито и публично изказах мнението си, че се обявявам против провеждането на Гей паради в София и затваряне на улиците в града. За това, че охраната на парада се плаща от нашите данъци, без никой да ни пита. Изказах мнението си на страницата ми във фейсбук и заваляха страшни обиди и хейтърство от „гей общността“.

Странното е, че тази гей общност не са онези гейове, с които се познаваме и поддържаме приятелски отношения с години. Това са някакви нови агресивни организации, които нарочно демонстрират сила и мощ и нарочно провокират и разединяват обществото. Имах заплахи за побой, дори за убийство по най-садистичен начин. Започнаха да пишат гнусни измислици и глупости за дъщеря ми /тогава беше на 13г/ и т.н.

Блокираха ми Фейсбука за дълго време, записаха аудио и видео с долнопробен текст върху песента ми ХАХА и я качиха в Youtube. Пародията на песента обиколи нета. Нова ТВ ме поканиха на дебат в предаване на живо, където обясних пред всички зрители, че не съм против гейовете, дори имам няколко такива приятели/лки, но те не са от тези, които са по парадите. Те са нормални, интелигентни хора с професии и никога не са били арогантни и агресивни! Винаги сме се разбирали, работили и комуникирали нормално! Кой каквото прави си го прави вкъщи, като затвори вратата на спалнята си! Но нещо се обърка с тези неща и започнаха да се израждат в друга насока.

Вижте и

Вече не може да изказваш публично и открито мнението си, и ако не ги подкрепяш и не приемеш джендър идеологията, веднага ставаш мразен враг No:1 !!! Нападат те, като хиени, групово, защото така се чувстват силни.

След намеса на адв. Мария Янева спечелихме първото дело. Второто го спечелиха те. На 13.09. е делото пред Върховния съд. Не знам какво ще стане, като гледам накъде върви държавата! Господ да ни е на помощ и да пази най-вече децата ни!!!

P.S. Забравих да напиша защо ги нарекох „извратеняци „, защото някой беше качил снимки от гей парад на някакъв, който си беше забил българското знаме в задника. Чашата преля… Като стана национален скандал за това, снимката изчезна безследно от Фейсбука“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре