Сега четете
Как заедно можем да променим съдбата на животните

Как заедно можем да променим съдбата на животните

Как заедно можем да променим съдбата на животните, затворени в индустрията е днешната тема на разговор с председателят на сдружение КАЖИ, Петя Алтимирска. Научете повече за каузите и кампаниите на Сдружението във видеото:

КАЖИ („Кампании и активизъм за животните в индустрията“) е организация с нестопанска цел, основана за защита на животните, най-вече в индустриалното животновъдство.

Визията на Сдружението е за общество, което не възприема животните като средства в полза на човека, а като живи същества със собствени потребности и индивидуалност, имащи право на достоен живот и уважение по етични причини.

КАЖИ е организатор на Националната гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България, както и кампаниите Забрана на фермите за кожи в България и ЕСРазперени крилеДа спрем гушенетоОпитай 22Без тестове върху животни.

Вижте и

Сдружението е член е на: Eurogroup for AnimalsFur Free AllianceOpen Wing Alliance и Cruelty Free Europe,  представител за България на: Европейските граждански инициативи Край на клетките (End the cage age) , Козметика без жестокост (Save Cruelty Free Cosmetics)Европа без ценни кожи (Fur Free Europe) , както и за програмите Fur Free Retailer и Chicken Watch.

Петя Алтимирска е председател и съосновател на сдружение КАЖИ. Тя е граждански активист за защита на животните и заедно с колегите си от КАЖИ работи за прекратяване на ненужната експлоатация над животни и за край на жестоките практики в индустриалното животновъдство.

С всички кампании на Сдружението можете да се запознаете тук: https://caai.bg/kampanii/,
както и да се включите като доброволец, да дарите или да станете член на КАЖИ: https://caai.bg/deistvai-s-nas/
Заповядайте и на първата по рода си в България Конференция за иновации в образованието – наука без опитни животни!
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре