Сега четете
Фандъкова откри филиал на нова детска градина

Фандъкова откри филиал на нова детска градина

Откриваме нова сграда на филиал на детска градина „Щурче“ в село Бистрица, район „Панчарево“ за четири градински групи за около 100 деца. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която присъства на откриването заедно с председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев, кметът на „Панчарево“ Николай Гюров, депутати и общински съветници.

 

Общо двете сгради на градината ще бъдат за девет групи. Градината има физкултурен салон, детски площадки, в двора са посадени фиданки и цветя.

 

Кметът Фандъкова пожела децата в градината да растат щастливи и здрави, и съобщи, че това е втората сграда, която Столичната община строи в „Панчарево“, другата е в Казичене. Предстои детска градина да бъде изградена и в с. Железница. Кметът очаква още четири градини в скоро време да бъдат въведени в експлоатация в столицата.

Вижте и

 

Общо 22 детски градини се изграждат в момента по мащабната Програма за строеж на детски градини на Столичната община, която се изпълнява заедно с районните кметове. Столичната община предоставя средствата, а всеки районен кмет, който си е свършил работата, е получил финансова подкрепа, заяви столичният кмет.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре