Сега четете
25- години от трагичната смърт на принцеса Даяна

25- години от трагичната смърт на принцеса Даяна

На 31 август 1997 г. светът е поразен от трагичната и неочаквана новина за смъртта на принцеса Даяна, известна като „принцесата на народа“. 25 години по-късно за последния ден от живота й продължават да се появява нова информация.

Принцесата на Уелс е била само на 36 години, когато губи жиовта си. Въпреки младостта си Даяна оставя наследство, което е стойностно и до днес. Тя е един от най-вдъхновяващите хора на XX век.
Личността на принцеса Даяна всъщност сякаш засенчи самата кралица Елизабет. Тя беше жена с напълно противоположен профил. Поради тази причина (и много други) жестокият инцидент беше шок за хората по целия свят.

Ето какво се случи в последните 24 часа от живота ѝ

Хирургът Монсеф Дахман, който е обслужвал принцесата в парижката болница, където е починала, е разговарял с Daily Mail. 56-годишният лекар, който сега живее на Френската ривиера, отрича всяка теория на конспирацията и твърди, че е направено всичко възможно, за да се спаси живота на Даяна.

Но какво се е случило преди онзи момент в болницата?

РАЗВОД

През лятото на 1997 г. лейди Даяна е законно разведена с принц Чарлз от една година. Въпреки това двойката вече живеела самостоятелно повече от четири години. Раздялата причинява огромен стрес на Даяна, като постоянно я преследват папараци. През това време тя се опитва да възстанови живота си и да си възвърне нормалността, която да ѝ позволи да продължи добрите си дела и живота си като жена, обществена личност и майка.

СЕМЕЙНИ ПРАЗНИЦИ 

Вижте и

Няколко седмици преди да замине за Париж, принцеса Даяна се е наслаждавала на няколко дни със синовете си Уилям и Хари край кристално чистите води на Сен Тропе, Франция. Двамата наследници са били съответно на 15 и 12 години.След като оставят майка си във Франция, Уилям и Хари се отправят към лятната резиденция на кралицата в Балморал, Шотландия. Там ги очаква баща им, принц Чарлз. Междувременно Даяна остава във Франция, като прекарва няколко дни на яхтата на Доди Ал-Файед. Той е богат египетски бизнесмен. за отношенията им се разбира, въпреки че се опитват да запазят връзката си в тайна. Доди е син на милиардера Мохамед Ал-Файед.

 

НАЙ-ТЪРСЕНАТА ЗНАМЕНИТОСТ

За връзката на Даяна и Доди Ал-Файед е писано много. От влюбени до уши, до обикновена афера, която се е случила, за да може и двамата да забравят предишна любов. Разбира се, говори се и за възможна сватба, дори се спекулира с бременност. Никога няма да разберем! Истината за връзката им е загубена завинаги в онзи съдбовен августовски ден на 1997 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре