Сега четете
Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ – от 4 септември всеки делник от 18 ч. по bTV

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ – от 4 септември всеки делник от 18 ч. по bTV

Изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в тандем със своите майка, татко, дядо или пък вуйчо, ще стъпят в СТАНИ БОГАТ в пълния си блясък, искреност, самочувствие и чар, за един невероятно позитивен, усмихнат и супер свеж старт на новия сезон на любимата игра! В специалната детска седмица, която започва на 4 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV, малките и тийн главни герои ще представят своите изключителни знания, увереност, смелост, хитрост, амбиция, хъс и мечти пред  зрителите на bTV, своите близки и водещия Михаил Билов, който цяла седмица искрено ще се изумява и забавлява с тях!

Сред двойките участници, които ще седнат на стола на богатството до възрастните си роднини са различни ученици от Националната гимназия за древни езици и култури, от Националната природо-математическа гимназия, Испанската гимназия и други училища. Началото ще даде амбициозен осмокласник, който има и чудесна кауза, а най-младият от участниците, само на 9 години, е най-младият член на Менса България.

За някои от героите в детската седмица водещото в играта ще е знанието, за други – късметът, за трети ще настъпи моментът „госпожата по физика да си подобри мнението за тях“. Смела игра със замах или пък с добре обмислени ходове, отказ да послушаш майка си и опит заедно да си спомните какво сте преговаряли последно – специалната детска седмица в СТАНИ БОГАТ ще донесе на зрителите всичко това – с усмивка и страхотно настроение още в понеделник от 18 ч. А съвсем скоро, най-любимата игра за знание в света ще обяви и една голяма  изненада!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре