Сега четете
Премиерът Николай Денков ще посети Шумен и Плиска

Премиерът Николай Денков ще посети Шумен и Плиска

Министър- председателят акад. Николай Денков ще посети Шумен и Плиска, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Премиерът ще поздрави курсантите от факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ на Националния военен университет „Васил Левски“ със 75-ата годишнина на артилерийското образование в Шумен и ще се срещне с ръководството на университета.

В културно-историческия комплекс „Двор на кирилицата“ в град Плиска премиерът ще участва в церемония по откриването на бюст-паметник на големия български поет Димчо Дебелянов. Автор на бюста е скулпторът Павел Василев.

По-късно в Шумен Николай Денков и министрите на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, на образованието и науката проф. Галин Цоков, на икономиката и индустрията Богдан Богданов и на иновациите и растежа Милена Стойчева ще участват във форум „Възможности за пазара на труда в Североизточна България“, организиран Министерството на труда и социалната политика (МТСП). По време на дискусията ще бъдат представени политиките и мерките на правителството, насочени към подкрепа на работодатели и работещи за преодоляване на дефицита на работна ръка, за стимулиране на инвестициите и за адаптиране на работната сила в региона.

Вижте и

На 24 август след среща на премиера Николай Денков и представители на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) стана ясно, че кабинетът подкрепя финансовата децентрализация на общините, но очаква анализ на Министерството на финансите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре