Сега четете
Бойко Борисов за Васил Божков: Решил е човекът – върнал се е

Бойко Борисов за Васил Божков: Решил е човекът – върнал се е

„Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години подред го коментираме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям“.Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на връщането на Васил Божков в България.

След кацането си Божков бе отведен от полицията. На въпрос на bTV защо се прибира сега в България, Божков отговори – „Този въпрос щяхте да го зададете всеки път, когато се върнаВасил Божков се връща по собствено желание, обясни Стоян Баумайер, адвокат на Васил Божков. Днес ще бъде гледана и мярката му за неотклонение.

„Ние сме защитили интереса на държавата. Видяхте какви лъжи, компромати, сглобки направиха през тези три години и нито една не е вярна. Истината ще възтържествува“, посочи Борисо„Аз наистина се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правосъдието.

Вижте и

Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме си правосъдна система. Никакво притеснение, защото от него, от хазарта това, което съм коментирал, съм го казал и в прокуратурата“, каза още той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре