Сега четете
Все още нямаме официален отговор от президента за освобождаването на главния секретар на МВР

Все още нямаме официален отговор от президента за освобождаването на главния секретар на МВР

Все още нямаме официален отговор от страна на президента, но от позицията от президентството оставам с убеждението, че президентът ще вземе своето решение без изобщо да вземе под внимание всички случаи, които съм изброил в мотивираното искане до него. Tова каза пред журналисти в Бургас министърът на вътрешните работи Калин Стоянов по повод внесеното в президентската институция искане за освобождаване на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров.

 

„Става въпрос за случаи, при които според мен има допуснати множество пропуски от страна на професионалното ръководство, в резултат на което е нарушена координацията, контрола и организацията на всички служби“, каза Стоянов по повод мотивите си за искането за отстраняване на главния секретар.

 

„Това са пропуски, които ако, може би, не бяха допуснати към онзи момент, ние днес нямаше да сме тук“, коментира Калин Стоянов, който участва в церемония по откриване на паметна плоча на двамата полицаи, които загинаха при инцидент с автобус с мигранти на тази дата преди една година.

Вижте и

 

Министърът заяви, че няма абсолютно нищо политическо в настояването за отстраняване на главния секретар. „С мотивирания доклад до президента аз изпълнявам едно свое правомощие“, каза още Калин Стоянов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре