Сега четете
Огнен Ад в Гърция Александруполис гори

Огнен Ад в Гърция Александруполис гори

Опустошителните пожари в Гърция продължават да бушуват. Заради огнения ад гръцкият премиер Кириакос Мицотакис свика лидерите на политическите партии и депутатите на извънредно заседание в парламента.
Според противопожарните екипи обстановката се подобрява, особено в районите, където вятърът утихва. В сила обаче остава пълната забрана за влизане в горски райони.

Всички сме готови с една чанта в колата, по цели нощи седим и очакваме момента в който ще ни кажат да напуснем града да тръгнем, магистралата е затворена в момента , отварят я на 5-10 минути , пак я затварят защото огнъят е около магистралата. нямаме радио и имаме голям проблем с интернета затова е слаба връзката. , всичко е затворено в града, единствено работят супермаркетите, хората вървят който излиза върви със маска, страшен пушек е, пепел пада отвсякъде като сняг“, заяви Галя Бакалова, жител на Александруполис.

„Все още въздухът в Александрупулис и около Александруполис е токсичен, не се диша, трудно е, туристите там в хотела в който аз работя, вчера са напуснали. Аз никога не съм виждала такава грозна картинка в Александруполис и около Александруполис“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре